Puolueen kanta tuulivoimaan

Aiemmat Keskustan hallituksessa istuvat valtuutetut ovat pääasiassa olleet ajamassa ihmisasutuksen lähelle tuulivoimaloita. Keskusta on puolueena hyväksynyt hallituksessa kunnan maiden vuokrauksen Megatuulelle ja kannustanut maanomistajia vuokraamaan maita Megatuulelle. Keskusta ei ole kunnallisvaaleissa 2021 ottanut kantaa ihmisasutuksen lähelle tulevaa tuulivoimaa kohtaan.

Tuulivoimaan järkevästi suhtautuvat ehdokkaat

Seuraavien kunnallisvaaliehdokkaiden mielipide tuulivoimaan on selvitetty joko soittamalla tai kyselyllä sosiaalisen median välityksellä. Uskomme näiden ehdokkaiden olevan hyviä vaihtoehtoja sinulle kunnallisvaaleissa, jos et halua tuulivoimaloita lähelle ihmisasutusta Limingassa.

Loppujen kunnallisvaaliehdokkaiden mielipidettä ei ole voitu selvittää tai heidän mielipiteensä on ollut myönteinen tuulivoimaa kohtaan. Uskomme näiden ehdokkaiden mahdollisesti edesauttavan tuulivoimarakentamista Limingassa, myös ihmisasutuksen lähelle.

Jarmo Ahola
Jarmo Ahola
”Tuulivoima tulee sijoittaa riittävän kauas asutuksesta. Kuntatalouden tasapaino tulee saada muilla konsteilla kuin kotikuntamme asukkaiden asumisviihtyvyyden pilaamisella.”